Ajándékutalvány tudnivalók

Hányféle típusú részvételi jegy rendelhető meg?

1. Előre meghatározott szolgáltatásokat tartalmazó részvételi jegy: ebben az esetben Ön dönti, el hogy milyen szolgáltatásokat ajándékoz a kedvezményezettnek, vagyis milyen szolgáltatások kerüljenek a részvételi jegyre. Meghatározhatja a konkrét időpontot is, ebben az esetben kérjük egyeztessen velünk arról, hogy van-e szabad szoba az Ön által kért időpontban. Megadhat egy beváltási határidőt is, ekkor a megajándékozott személy fogja felvenni a kapcsolatot velünk a szállás lefoglalása céljából.

2. Meghatározott névértékű részvételi jegy: Ha Ön a szolgáltatások kiválasztását és az igénybevétel időpontjának meghatározását a megajándékozott személyre szeretné bízni hotelunk az Ön által meghatározott névértékű részvételi jegyet állítja ki és küldi el Önnek. Ebben az esetben a részvételi jegy beváltásának határideje a kiállítástól számított 1 év.

A megrendelés menete:

  • Ön kiválasztja, hogy mely szolgáltatásokat óhajtja igénybe venni, vagy megadja hogy milyen összegben szeretne ajándékozni
  • Ön megadja a megajándékozni kívánt személy(ek) nevét
  • Mi visszaigazoljuk a megrendelést és kiállítjuk a részvételi jegyet és az Ön által megadott címre – ajánlott levélben – postázzuk.

 

Milyen adatokra lesz szükségünk?

 

  • A kedvezményezett(ek) neve(i)
  • Az Ön neve, telefonszáma
  • Az ajándékozni szánt szolgáltatás(ok) listája vagy elnevezése (csomag neve) vagy az az összeg amilyen névértékben Ön részvételi jegyet szeretne vásárolni.
  • Mely időpontig legyen érvényes a részvételi jegy? (Lehet konkrét dátum is...). Ha előre meghatározott névértékű, de konkrét szolgáltatást nem tartalmazó részvételi jegyet szeretne vásárolni, akkor a beváltási határidő a kiállítástól számított egy év.
  • Írjunk-e valamit a részvételi jegyre (nem kötelező)?
  • Postázási adatok (mely címre vagy címekre küldjük a részvételi jegyet és a számlát)
  • Számlázási adatok

Mennyi az átfutási idő és hogyan kapja meg a részvételi jegyet?

A részvételi jegyet a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül belül postai úton küldjük el az Ön részére. Kérjük ezért, hogy olyan postacímet adjon meg nekünk, ahol Ön a posta által elérhető.

Milyen fizetési mód közül lehet választani:

Banki átutalás: ebben az esetben a bankszámlánkon történő jóváírást követő 5 munkanapon belül postázzuk Önnek a részvételi jegyet. A banki adatokat a visszaigazolásban adjuk meg.

Postai utánvét: ebban az esetben a megrendelést követő 5 munkanapon belül postázzuk az utalványt. Fizetnie a postásnak kell a levél átvételekor. Postaköltség Önt nem terheli.

Rózsaszín csekk: Ebben az esetben a postán kapható rózsaszín csekket kell kitöltenie és elküldeni címünkre a megrendelt szolgáltatás ellenértékét. Ebben az esetben a postaköltséget Önnek a pénz feladásakor kell kiegyenlítenie. A részvételi jegyet az ellenérték beérkezését követő 5 munkanapon belül postázzuk.

De nekem S.O.S kell az utalvány, nincs 5 napom várni!

Ebben az esetben is tudunk egy átmeneti megoldást ajánlani: egy munkanapon belül elküldjük Önnek az utalványt emailen (.pdf formátumban), amit Ön kinyomtatva átadhat a kedvezményezettnek. Az eredeti példányt pedig néhány napon belül postázzuk Önnek! Ezt abban az esetben célszerű kérnie, ha már csak néhány nap van hátra az ajándékutalvány átadásához, és a postai kézbesítés addig bizonytalan (a postai kézbesítés kb. 1-3 munkanap).

Ajándék utalvány rendelés

Lepje meg szeretteit házassági évforduló, születésnap, vagy egyéb alkalom kapcsán ajándékutalvánnyal! Űrlapunk segítségével kiválaszthatja, milyen wellness csomaggal szeretne kedveskedni az Önhöz leginkább közel állóknak!
A megajándékozott felveszi hotelünkkel a kapcsolatot, és kiválasztja a pihenés időpontját.

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!
!
!
Wellness csomag:
!
Fizetési mód:
!

Szállítási cím

!
!
!

Számlázási cím

!
!
!!

CAPTCHA


« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Thermál Panzió Sárvár

9600 Sárvár,
Feketehíd utca 17.
Telefon:
003695520600
Mobil:
0036703616425
E-mail:
info@thermalpanziosarvar.hu

hotel sárvár szállás Thermál Panzió Sárvár - MagyarThermál Panzió Sárvár - AngolThermál Panzió Sárvár - NémetThermál Panzió Sárvár - OlaszThermál Panzió Sárvár - OroszThermál Panzió Sárvár - CsehThermál Panzió Sárvár - LengyelThermál Panzió Sárvár - Szlovák