Pályázat

A THERMÁL-PANZIÓ és APARTMANHÁZ Kereskedelmi Szálláshely-szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 28 144 636 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program, Szálláshelyfejlesztési Konstrukció, panziók fejlesztése” című Felhívásra benyújtott „A Thermál-Panzió szolgáltatási színvonalának emelése, tematikus szolgáltatások fejlesztése és kapacitásbővítés Sárváron” című, TFC-1-1-1-2017-2018-00511 azonosító számú támogatási kérelem keretében.

 

A támogatás intenzitása: 70%.

 

A projekt keretében Sárváron valósítottunk meg panziófejlesztést.

 

A beruházás keretében a panzió szobái és fürdőszobái teljesen megújulnak, eszközbeszerzések által komfortosabbá válnak az apartmanok konyhái. Energetikai fejlesztést hajtunk végre, melynek keretében külső hőszigetelés és külső nyílászáró csere valósul meg. Ennek hatására az energiahatékonyság javul. A beruházás eredményeképpen a vendégek számára komfortosabbá válik panziónk, a szabadidő eltöltésére alkalmasabb lesz, amelyet a biliárdszoba fejlesztése is garantál. Több, a településen működő turisztikai szolgáltatóval kötöttünk együttműködési megállapodást annak érdekében, hogy tematikus szolgáltatási csomagokat tudjunk értékesíteni a már meglévő csomagjaink mellé, ezzel egy szélesebb vendégkör kialakítására törekszünk.

 

A fejlesztés hatására a „Panzió csillaggal” 3*-os minősítési szintjét elérjük és megszerezzük. Ezzel és a panzió szolgáltatásainak minőségi javításával és az új tematikus szolgáltatásnyújtással elérjük és a fenntartási időben fenntartjuk a legalább 50%-os kihasználtságot. A beruházás hatására a turizmusból származó jövedelem növekszik a településen, melynek közvetlen hatásaként jelentkezik a helyi adó befizetésének növekedése is.

 

A támogatási kérelem benyújtásakor a szobakihasználtságunk 12,11%-os volt, az átlagos szobaár növekedésre 1,51%-ot tervezünk a fenntartási idő alatt.

 

A projekt befejezési dátuma: 2019. október 31.

Elérhetőségek

Thermál Panzió Sárvár

9600 Sárvár,
Feketehíd utca 17.
Telefon:
003695520600
Mobil:
0036703616425
E-mail:
info@thermalpanziosarvar.hu

hotel sárvár szállás Thermál Panzió Sárvár - MagyarThermál Panzió Sárvár - AngolThermál Panzió Sárvár - NémetThermál Panzió Sárvár - OlaszThermál Panzió Sárvár - OroszThermál Panzió Sárvár - CsehThermál Panzió Sárvár - LengyelThermál Panzió Sárvár - Szlovák